skip to Main Content

Υγειονομική Κρήτης

Η Υγειονομική Κρήτης αναλαμβάνει την καταπολέμηση εντόμων και τρωκτικών σε κάθε επαγγελματικό και ιδιωτικό χώρο, σε Χανιά και Ρέθυμνο. Η πολυετής παρουσία της εταιρείας μας στον τομέα της καταπολέμησης των παρασίτων καθώς και το ευρύ πελατολόγιό μας, μας επιτρέπουν να εκφράσουμε τη δέσμευσή μας, ότι η Υγειονομική Κρήτης μπορεί να επιτύχει με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο την καταπολέμηση των παρασίτων και στο δικό σας χώρο.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τοποθεσία

Λίγα λόγια για τις υπηρεσίες μας

Τα ολοκληρωμένα προγράμματα καταπολέμησης των παρασίτων που σας προτείνουμε προάγουν τις τελευταίες, φιλικές προς το περιβάλλον, τεχνικές που προωθούν τη χρήση λιγότερων φαρμάκων και ευνοούν την τοποθέτηση:

-Δολωματικών σταθμών
-Μηχανικών παγίδων
-Εντομοπαγίδων με κολλώδη επιφάνεια
-Χρήση gel
-Φερομονικών παγίδων για έρποντα έντομα

Απεντόμωση

Σκοπός της απεντόμωσης είναι η καταπολέμηση παντός είδους εντόμων (ερπόντων & ιπτάμενων, όπως κατσαρίδες, ψύλλοι, σκορπιοί, μύγες, κουνούπια) και κυρίως εκείνων που δημιουργούν εστίες μέσα και έξω από τα κτίρια και η παρουσία τους εκτός από ενοχλητική μπορεί να αποβεί επικίνδυνη αφού μεταδίδουν διάφορες ασθένειες απειλώντας την ανθρώπινη υγεία.

ΜΕΘΟΔΟΣ: η εφαρμογή της Απεντόμωσης διενεργείται:

– Με τον έλεγχο των ηλεκτρικών συσκευών με λαμπτήρες ακτινοβολίας UV-A και κολλώδη επιφάνεια για την καταπολέμηση των ιπτάμενων εντόμων (η τοποθέτηση των συσκευών πραγματοποιείται σε επιλεγμένα σημεία εσωτερικά των εγκαταστάσεων).

– Με τον έλεγχο των φερομονικών παγίδων για κατσαρίδες (κολλώδεις επιφάνειες με ελκυστική ουσία) για τον έλεγχο της παρουσίας των κατσαρίδων (η τοποθέτηση των παγίδων πραγματοποιείται σε επιλεγμένα σημεία εσωτερικά των εγκαταστάσεων).

– Με τη μέθοδο του ψεκασμού, με ειδικά ψεκαστικά μέσα (sprayer ή fogger), σε επιλεγμένους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους των εγκαταστάσεων.

– Με την εφαρμογή εντομοκτόνων σε μορφή gel σε επιλεγμένους χώρους εσωτερικά των εγκαταστάσεων.

Τα εντομοκτόνα φάρμακα που χρησιμοποιούμε ανήκουν στην κατηγορία των πυρεθρινοειδών με χαμηλά επίπεδα τοξικότητας τόσο για τον άνθρωπο όσο και τα οικόσιτα ζώα. Έχουν ευρύ φάσμα δράσης, άμεσο αποτέλεσμα σε όλες τις επιφάνειες, μεγάλη υπολειμματική διάρκεια και δεν “λεκιάζουν” ούτε διαβρώνουν τις ψεκασμένες επιφάνειες.

Απεντόμωση ξύλων με υποκαπνισμό

Αναλαμβάνουμε την αντιμετώπιση ξυλοφάγων εντόμων όπως το σαράκι, με τη μέθοδο του υποκαπνισμού, είτε στο χώρο σας ή και σε δικό μας (εφόσον η μετακίνηση του αντικειμένου προς υποκαπνισμό είναι εφικτή). Η μέθοδος του υποκαπνισμού είναι η μόνη που διασφαλίζει την καταπολέμηση τέτοιων εντόμων σε οποιοδήποτε στάδιο ανάπτυξης και αν βρίσκονται (αυγό, προνύμφη, νύμφη, τέλειο έντομο) και σε οποιοδήποτε σημείο του ξύλου.

Μυοκτονία

Σκοπός της μυοκτονίας είναι η καταπολέμηση ποντικών και αρουραίων, η εξαφάνιση των εστιών τους και η όσο το δυνατόν εμπόδιση εξάπλωσής τους στο χώρο, γεγονός που αποτρέπει τους σοβαρότατους κινδύνους για τη δημόσια υγεία.

ΜΕΘΟΔΟΣ: Η εφαρμογή της καταπολέμησης των τρωκτικών διενεργείται με τον έλεγχο:

– Των μηχανικών παγίδων που τοποθετούνται εσωτερικά των εγκαταστάσεων και παγιδεύουν τα τρωκτικά με τρόπο μηχανικό, χωρίς τη χρήση χημικών.

– Των δολωματικών σταθμών που τοποθετούνται εξωτερικά των εγκαταστάσεων και περιέχουν μυοκτόνα δολώματα.

Τα μυοκτόνα φάρμακα που χρησιμοποιούμε είναι ετοιμόχρηστα δολώματα τελευταίας γενιάς (αντιπηκτικά αίματος), που έχουν βάση τα δημητριακά. Είναι εξαιρετικά ελκυστικά, τόσο που με μόνο ένα δάγκωμα εξοντώνονται αρουραίοι και ποντικοί από εσωτερική αιμορραγία, σε 3 έως 10 ημέρες, χωρίς έτσι να δημιουργηθούν υποψίες στα υπόλοιπα τρωκτικά τα οποία θα συνεχίζουν να τρέφονται χωρίς φόβο από το φάρμακο, εξασφαλίζοντας έτσι ικανοποιητικό αποτέλεσμα και έλεγχο μεγάλων πληθυσμών τρωκτικών.

Απολύμανση

Σκοπός της απολύμανσης είναι η καταπολέμηση μολυσματικών παθογόνων εστιών και κάθε είδους μικροβίων, μυκητών, μικροοργανισμών, βακτηριδίων κ.α.

ΜΕΘΟΔΟΣ: Η εφαρμογή της Απολύμανσης γίνεται με την πλέον εξελιγμένη μέθοδο αντιμετώπισης, προστασίας και εξυγίανσης χώρων με εκνεφωτήρα (fogger), που ατμοποιεί και διαχέει το απολυμαντικό σε κάθε σχισμή ή κρυφό σημείο στο χώρο, ενεργώντας έτσι αποτελεσματικά και προσφέροντας εγγυημένη προστασία.

Αρωματικά σπρέι & συσκευές αρωματισμού

Η εταιρεία μας διαθέτει ποικιλία συσκευών και αρωματικών είτε για την απομάκρυνση εντόμων ή την εξουδετέρωση δυσάρεστων μυρωδιών από το χώρο σας. Υπάρχει η δυνατότητα είτε της αγοράς των συσκευών ή της δωρεάν παραχώρησής τους (χρησιδάνειο) για όσο διάστημα θα γίνεται προμήθεια των ανταλλακτικών από την εταιρεία μας. Η παραχώρηση των συσκευών συνίσταται στην αντικατάσταση του ανταλλακτικού από εμάς κάθε μήνα.

Προστασία από τα πουλιά

Η τοποθέτηση ακίδων για την απώθηση των πουλιών που σας προτείνουμε αποτελεί μια οικονομική λύση απομακρύνοντας τα πουλιά με ασφάλεια χωρίς  να προκαλείτε η θανάτωσή τους.

Back To Top